Sveriges lyxigaste hundrum

På Hotel Pigalle anser vi att alla förtjänar förstklassig service – även om du gillar grisöron och blir orimligt upphetsad av pipleksaker. Pigalles hundrum är ett Petite Plus-rum, utrustat med allt det där som både hund som matte behöver och mår bra av.

SOVA
Vi har ställt in en handgjord hundbädd från exklusiva Lord Lou tillsammans med en mjuk filt som får den piggaste hund att vilja snooza lite extra.

MAT & GODIS
Från Wonderboo har vi köpt in ekologisk och svensproducerad hundmat som försiktigt lufttorkats på 50 grader. Vi rekommenderar en läskande hundöl från Snuffle Beer som utmärkt ackompanjemang till denna delikata måltid. Allt serveras i trä- och stålskålar även de handgjorda av Lord Lou.

När godislusten börjar ge sig till känna bullar vi upp med allsköns smaskigheter från Shiro&Malou.

UT PÅ TUR
När det är dags att ge sig ut på upptäcksfärd i parker och gränder har vi ett läderkoppel skapat av svenska designerduon Altewaisome i samarbete med Wonderboo.

Närmsta park med sköna lövhögar att rulla runt i, finner ni på Olskroksgatan 19. Promenaden dit tar ungefär 5 minuter.

VI GER TILLBAKA
Vi vill ge något tillbaka till våra underbara fyrfota vänner. Därför donerar vi 100 kronor till organisationen Hundar utan hem varje gång du bokar vårt hundrum. Vi donerar summan en gång om året, senast i december 2019.

TILLGÄNGLIGHET & PRIS
Kontakta vår reception reception@hotelpigalle.se för att fråga om pris samt tillgänglighet.

Vi tillämpar rörliga priser för våra rum vilket innebär att priset varierar beroende på datum. För hundrummet tillkommer en avgift på 450 kronor på det dagliga priset för Petite Plus-rummet.

boka ett rum
wall of dogs

PIGALLE’S WALL OF DOGS

Say hello to our winners since 2016 – Tuva, Jaxxon, Allan and Duke. All adorable in their own ways.

Book your stay