Lunch på Hotel Pigalle
Veckans lunch v.17
MÅNDAG
Eldad kummel med stekt lök, krossad rotselleri & libbsticksvelouté
Örtbakad kycklingbröst med smörad kycklingfond, variation på palsternacka & körvel
Krämigt matvete med eldad getost, rödbeta, timjan & pinjenötter
TISDAG
Mandelbakad långa med purjolök, beurre blanc, potatisecrasse & dill
Nattbakad fläskkotlett med rostade rotfrukter, sesammajonnäs, brynt sojasmör & körvel
Gratinerad blomkål med variation på purjolök, mandel & lagrad ostkräm
ONSDAG
Bakad torsk med rödbeta, brynt smör, pepparrot & bakad ägg
Grillad flankstek med variation på majs, tryffelsky & rotfruktschips
Bakad pumpa med fetaost, pumpafrön, timjanskräm & krutonger
TORSDAG
Eldad lax med sandefjordssås, mandel, variation på kål & pinjenötter
Örtstekt kycklinglårfilé med levain, chilimajonnäs, friterad potatis, körvel & Comté
Tryffelrisotto med skogssvamp, comté, körvel & jordärtskocka
FREDAG
Smörstekt torsk med gräddkokt svartrot, champinjon, grönkål & rödvinssås
Fläskschnitzel med apelsinglace, strimlad kål & krispig potatis
Skogssvampstoast med kräm på timjan och rostad vitlök, comté, levain & friterad ostronskivling
Fisk 175, kött 170, veg 145 inklusive sallad eller soppa, kaffe och kaka
Chevre chaud 145:-
Rödbeta, färsk getost, radicchio och svarta vinbär
Tartar de boeuf 155:-
Rökt soyamajonäs, friterad kapris, krasse & inlagd lök
Creme brulée 65:-
Kaffegodis 95:-
Kula glass eller sorbet 45:-
Vår lunch serveras mellan 11.30–14.00 måndag till fredag. Njut av perfekt tillagad fisk, kött eller veckans vegetariska alternativ med fransk touch.