Boka Suite Belle

Treat yourself

Sviten som Vogue utsett till ”den mest dekadenta sviten i världen”.

Och det är lätt att förstå varför. Utrustad med choklad, vin och snacks du vanligtvis inte hittar i ett hotellrum.

Allt för att du i lugn och ro ska kunna spendera maximalt med tid i Suite Belle.

50 kvadratmeter fördelade på två rum med budoir och stor king size-säng. En garderob fylld med vackra ting utvalda för dig. Och inte minst – ett skåp fyllt med champagner att upptäcka och njuta av.

  • 50 kvadratmeter
  • Dubbelsäng king size
  • Soffa, fåtölj, budoir och garderob med noggrant utvalda föremål för dig
  • Champagnekyl
Boka Suite Belle

The Suite Belle Service Guarantee!

Saknar du något eller upplever du att vi inte riktigt lever upp till förväntningarna?

Vi garanterar dig att om vi inte lyckas rätta till vad du upplever som fel innan du lämnar oss, så får du pengarna tillbaka.

Detta är vårt löfte till dig när du bokar vår skräddarsydda Suite Belle-upplevelse.

Niklas Jansson / General Manager

Det finstilta

N—01

För att garantin ska gälla måste bokningen göras direkt med oss, via vår hemsida, telefon eller post. Om bokningen gjorts via tredjeparts-kanal så som Expedia, Booking eller övrig tredje part gäller inte denna garanti.

N—02

Hotel Pigalle med ledning och personal måste så snart som möjligt meddelas och ges en chans att korrigera vad som kan vara fel under din vistelse. Klagomål som görs efter utcheckning omfattas inte av garantin.

N—03

Hotellet och hotellets personal kan ej åläggas ansvar för felaktigheter, brister eller negativa upplevelser som orsakats av tredje part där hotellet och dess personal ej haft rimlig möjlighet att förhindra eller påverka det inträffade.

N—04

Garantin omfattar endast vistelsen i Suite Belle men inkluderar även den rum-service som erbjuds i samband med vistelse i suiten, så som middag, frukost och cocktails.

N—05

Om din vistelse inkluderar mer än en natt och garantin har åberopats, får du återbetalning för den dag du åberopade din missnöjdhet. Om hela vistelsen, trots våra ansträngningar, ändå inte levde upp till dina förväntningar, kommer du att bli kompenserad för hela besöket.

N—06

Då hotel Pigalle är helt kontantfritt kommer återbetalning att ske via bank eller kreditkortstransaktion. Vi ber dig vänligen att respektera att viss hanteringstid, som vi inte kan påverka kan förekomma. Vi har ingen möjlighet att återbetala i kontanter.

Boka Suite Belle
Vouge – Review

”The world’s most decadent hotel suite”

”An über-luxe suite stocked with pretty much everything a luxury lover could want. ” – KAT ODELL, Vogue International, Vogue.com

Boka Suite Belle