Atelier Meny

fx_alacarte_titel

Ostron och Champagne

Petite: 3 Fine de Claire & ett glas Piper-Heidsieck Cuvée 195kr
Grande: 12 Fine de Claire & en flaska Bruno Paillard Premièr Cuvée 1295kr
Royale: 24 Fine de Claire & en flaska Krug Grande Cuvée  2995kr

fx_divider

Spanskt nötigt kött 75kr
Lufttorkat- & rökt

fx_menynhemsida_divider_light

Inte fullt lika hungrig? Njut av våra mellanrätter, plocka 2-3 stycken för en fullfjädrad måltid!

Majostätiskt klofinger 155kr
Hummer med dragonmajonnäs, buljong, blomkål, gurka & bröd.

Halländskt hagel 145kr
Tartar av vildand med picklad rättika- och chili, stekt shiitake, äggulekräm med soja & kinakål.

Fiskelycka 165kr
Skreitorsk med mandelpotatisskum, glacerade lökar, rödvinssås & gravad- och torkad torskrom.

Wild card 175kr
Viltkött med vertikalbakade persiljerötter, ört mie de pain, rostad oxmärg med lingon & brynt smör.

Mejerihantverk 135kr
3 utvalda ostar med marmelad & Sivans knäckebröd.

När & fjärran 145kr
Bakat lantägg med hasselnötsstekta morötter, ångad kål, svartkålschips, brynt sojasmör & Parmesan.

fx_menynhemsida_divider_light

Vardagsmat Dagspris
Serveras söndag – torsdag & byts varje vecka! Kvällsmaten du själv inte lagade.

fx_menynhemsida_divider_light

fx_doux_titel

Mejerihantverk 135kr
Ost från När & Fjärran.

Lasses favorit 85kr
Äggost gjord av getmjölk från Vilhelmsdals Gårdsmejeri & björnbär.

Äppel päppel pirum parum 95kr
Äppelkompott med romrussinglass, bakad smördeg med kanel, brynt smör & kanderade pecannötter.

Kvällens lilla söta 45kr

fx_drinkscloud_titel

fx_skafferimiddag_titel

Forma din egen meny. Upplev fyra rätter & många smaker! 495 riksdaler för hela kalaset.
Välj en rätt under kategorin Upptakten & en under Sista ordet.

Rätterna Mitt i Middagen vill vi inte att någon ska missa så vi serverar båda två.

Upptakten

Halländskt hagel
Tartar av vildand med picklad rättika- och chili, stekt shiitake, äggulekräm med soja & kinakål.

Majostätiskt klofinger
Hummer med dragonmajonnäs, buljong, blomkål, gurka & bröd.

fx_menynhemsida_divider_light

Mitt i Middagen

Fiskelycka
Skreitorsk med mandelpotatisskum, glacerade lökar, rödvinssås & gravad- och torkad torskrom.

Wild card
Viltkött med vertikalbakade persiljerötter, ört mie de pain, rostad oxmärg med lingon & brynt smör.

fx_menynhemsida_divider_light

Sista ordet

Lasses favorit
Äggost gjord av getmjölk från Vilhelmsdals Gårdsmejeri & björnbär.

Äppel päppel pirum parum
Äppelkompott med romrussinglass, bakad smördeg med kanel, brynt smör & kanderade pecannötter.

fx_menynhemsida_divider_light

Ugglas källarmeny!

 595,-
Fyra väldigt goda glas av exceptionell kvalitet

245,-
Fyra goda körbara glas av kreativ kvalitet.

fx_divider

BOKA BORD