Brunch

SATURDAY BRUNCH!

Taking lunch to a weekend level!

At 275kr per person, we serve you three courses of delectable produce, refined by our chefs.
To keep the mood at max levels our DJ sets the bar with fine-tuned tunes accompanied with an array of bubbles on the glass.

Det börjar med

Tartar av svenskt nötinnanlår med friterad potatis, svenska ärtor & tryffelfärskost.

Fortsätter med

Lättrökt savolax med bakat ägg, tomater från Varberg & gräslöksmajonnäs.

Efter det får ni

Vaniljglass med varma björnbär, mandelkaka & honung.

Champagne your life!
Dom. Pérignon Vintage 2009 275kr / 1750kr
Bollinger, Special Cuvée 165kr / 1095kr
Piper-Heidsieck Cuvée Brut 135kr / 795kr

Book a table to the right or call our maître d’ at +46 (0)31- 80 25 21

BOOK A TABLE

Restaurang Atelier | Södra Hamngatan 2A | 411 06 Göteborg | 031 – 80 25 21
atelier@hotelpigalle.se  |  facebook.com/hotelpigallegbg