Veckans lunch

Veckans lunch på Atelier

fx_divider

Veckans lunch av Kalle

Inklusive bröd, franskt smör, kaffe & vatten
Dagens fisk 155kr/ Dagens utan kött 135kr/  Veckans kött 145kr

Lunchen serveras från 11.30.

Tänk på att Hotel Pigalle, restaurang Atelier och Bar Amuse är kontantfria.

Välkommen upp på 4 våningen!

Opening lunch hours Restaurant Atelier from 11.30.
Every day for food, drinks and friends

Vecka 42

Måndag

Bakad kolja med brynt citronsmör, blomkål & surdegskrisp.
Variation av blomkål med lagrad Prästost & potatischips.

Tisdag

Sotad torsk med betor, friterad kapris & pepparrotsmajonnäs.
Bakade betor med getostkräm & ljummen endivesallad.

Onsdag

Honung- & soyabakad lax med spetskål, blomkål & asiatisk pepparkräm.
Omelett med tomater, svamp & Manchego.

Torsdag

Spätta med variation på jordärtskocka samt persiljesmör & Amandinepotatis.
Bakat ägg med pumpa, beurre blanc & örter.

Fredag

Friterad långa med bakad morot, picklade rotfrukter & kaprismajonnäs.
Risotto med svamp, ruccola & parmesan.

Veckans kött

Rödvinsbrässerad oxkind med stekt sidfläsk, svamp & syrad lök.

 

fx_divider