Veckans lunch

Veckans lunch på Atelier

fx_divider

Veckans lunch av Andreas

Inklusive bröd, franskt smör, kaffe & vatten
Dagens fisk 155kr/ Dagens utan kött 135kr/  Veckans kött 145kr

Lunchen serveras från 11.30.

Tänk på att Hotel Pigalle, restaurang Atelier och Bar Amuse är kontantfria.

Välkommen upp på 4 våningen!

Opening lunch hours Restaurant Atelier from 11.30.
Every day for food, drinks and friends

Vecka 50

Måndag

Kallrökt lax med hel bakad rotselleri, äpple, valnötter & citron majonnäs.
Ljummen Waldorf med selleri, valnötter & blåmögelost från Skåne.

Tisdag

Färskostbakad torsk med broccoli, brynt citronsmör, friterad potatis & svamp från Sätila.
Blandad svamp med friterad potatis, créme fraiche med vitlök & spenat.

Onsdag

Sotad kolja med rostad fänkål, apelsinsås och peppriga morötter.
Gnocchi med stekta rotfrukter, vinterkål & Parmesan.

Torsdag

Hel bakad spätta med saltrostade betor, stekt fläsk, dill & pepparrot.
Rödbetsrisotto med getost, grillad citron & ruccola.

Fredag

Brödbakad lax med blomkål, spenat, rödlök & citronhollandaise.
Bakat ägg 63° med stekt bröd, fänkål & citronsmörsås.

Veckans kött

Rödvinsbrässerat högrev med stekt fläsk, kryddrostat kål & potatispuré.

fx_divider