Veckans lunch

Veckans lunch på Atelier

fx_divider

Veckans lunch

Inklusive bröd, franskt smör, kaffe & vatten
Dagens fisk 155kr/ Dagens utan kött 135kr/  Veckans kött 145kr

Lunchen serveras från 11.30.

Tänk på att Hotel Pigalle, restaurang Atelier och Bar Amuse är kontantfria.

Välkomna upp på 4 våningen!

Opening lunch hours Restaurant Atelier from 11.30.
Every day for food, drinks and friends

Vecka 13

Måndag

Bakad kolja med fänkål, äpple & persiljecréme.
Mörbakad rotselleri med svensk vinteräpple, bakat ägg & mandel.

Tisdag

Sockerstekt lax med krossad Amandinepotatis, dill & brynt smör.
Soyabakad blomkål med svartkåls chips & hasselnötter.

Onsdag

Torsk med krossade morötter, pepparrot & grönärtspuré.
Broccoli- & grönärtsplättar med Sivans lagrade Prästost & krispig sallad.

Torsdag

Sotad långa med saltrimmad gurka, spetskål & sötptatispuré.
Risotto av matvete med svamp, sötpotatis & chèvre.

Fredag

Fiskfrikassé på Ateliers vis med musslor & räkor.
Omelett med semitorkad tomat, purjolök & Manchego.

Veckans kött

Bakad vildsvinssida med äpple- & aprikoskompott, rostad potatis & bakad lök.

 

fx_divider