Atelier Meny

fx_alacarte_titel

Ostron och Champagne

Petite: 3 Fine de Claire & ett glas Laurent-Perrier 195kr
Grande: 12 Fine de Claire & en flaska Bollinger Special Cuvée 1295kr
Royale: 24 Fine de Claire & en flaska Krug 2995kr

fx_divider

Spanskt nötigt kött 75kr
Lufttorkat- & rökt

fx_menynhemsida_divider_light

Inte fullt lika hungrig? Njut av våra mellanrätter, plocka 2-3 stycken för en fullfjädrad måltid!

Fiskelycka 195kr
Bakad kungsflundra med stekt krabba, svenska tomater, färsk lök, krämig potatis & örter.

Närskjuten import 145kr
Rökt fasan från norra Halland med ramslök, sötpotatisaioli & gravad äggula.

Lamm på grönbete 165kr
Hängmörat svenskt gårdslamm med rostad vitlökssky, variation av rödbeta & fetaost från Vilhelmsdal.

Bondens duett 155 kr
Säsongens sparris med nässlor, rostad lök, kokt ägg & ostronmajonnäs.

Mejerihantverk 135kr
3 utvalda ostar & gott tillbehör.

Från svenska gårdar 175kr
Variation av morot med pepprig gurka, Parmesan & brynt smör med Marockansk citron.

fx_menynhemsida_divider_light

Vardagsmat Dagspris
Serveras söndag – torsdag & byts varje vecka! Kvällsmaten du själv inte lagade.

fx_menynhemsida_divider_light

fx_doux_titel

Första mjölken 125kr
Gettopp från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med gröna jordgubbar, kanderade valnötter & inkokt kålrot.

Drömmar om rabarber 115kr
Kompott på svensk rabarber, mandel, lättvispad grädde & yoghurtglass med vanilj.

Kvällens lilla söta 45kr

fx_drinkscloud_titel

fx_skafferimiddag_titel

Forma din egen meny. Upplev fyra rätter & många smaker! 495 riksdaler för hela kalaset.
Välj en rätt under kategorin Upptakten & en under Sista ordet.

Rätterna Mitt i Middagen vill vi inte att någon ska missa så vi serverar båda två.

Upptakten

Närskjuten import
Rökt fasan från norra Halland med ramslök, sötpotatisaioli & gravad äggula.

Bondens duett
Säsongens sparris med nässlor, rostad lök, kokt ägg & ostronmajonnäs.

fx_menynhemsida_divider_light

Mitt i Middagen

Fiskelycka
Bakad kungsflundra med stekt krabba, svenska tomater, färsk lök, krämig potatis & örter.

Lamm på grönbete
Hängmörat svenskt gårdslamm med rostad vitlöksky, variation av rödbeta & fetaost från Vilhelmsdal.

fx_menynhemsida_divider_light

Sista ordet

Första mjölken
Gettopp från Vilhelmsdals Gårdsmejeri med gröna jordgubbar, kanderade valnötter & inkokt kålrot.

Drömmar om rabarber
Kompott på svensk rabarber, mandel, lättvispad grädde & yoghurtglass med vanilj.

fx_menynhemsida_divider_light

Ugglas källarmenyer!

Grande 475,-
Fyra goda glas av utvald kvalitet

Royale 695,-
Fyra väldigt goda glas av exceptionell standard

fx_divider