Veckans lunch

Veckans lunch på Atelier

fx_divider

Veckans lunch av Andreas

Inklusive bröd, franskt smör, kaffe & vatten
Dagens fisk 155kr/ Dagens utan kött 135kr/  Veckans kött 145kr

Lunchen serveras från 11.30.

Tänk på att Hotel Pigalle, restaurang Atelier och Bar Amuse är kontantfria.

Välkommen upp på 4 våningen!

Opening lunch hours Restaurant Atelier from 11.30.
Every day for food, drinks and friends

Vecka 25

Måndag

Sojarimmad lax med kinakål, koriander & chilimajonnäs.
Gratinerad getost med rödbetor & valnötter.

Tisdag

Bakad torsk med krossad potatis, säsongens sparris & brynt smör.
Variation av sommarkål med kålbuljong, krutonger & Parmesan.

Onsdag

‘Sotad kolja med tomater, frasig potatis & smörad persiljesås.
Friterad rotselleri med primörsallad, rimmad citron & Parmesanmajonnäs.

Torsdag

Ateliers fiskfrikassé med kräftbuljong, surdegsbröd & dillcréme.
Bakat ägg med sommarens grönsaker & Beurre Blanc.

Fredag 22 juni

Stängt.

Veckans kött!

Chilibakad svensk fläskkarré med örtig sommarkål, rostade morötter & aioli.

fx_divider