Veckans lunch

Veckans lunch på Atelier

fx_divider

Veckans lunch av Andreas

Inklusive bröd, franskt smör, kaffe & vatten
Dagens fisk 155kr/ Dagens utan kött 135kr/  Veckans kött 145kr

Lunchen serveras från 11.30.

Tänk på att Hotel Pigalle, restaurang Atelier och Bar Amuse är kontantfria.

Välkommen upp på 4 våningen!

Opening lunch hours Restaurant Atelier from 11.30.
Every day for food, drinks and friends

Vecka 8

Måndag

Bakad Långa med palsternackspuré, fänkål, äpple & hasselnötter.
Vertikalbakad palsternacka med bakat äpple, tomater & brynt smör.

Tisdag

Kolja med smörad räkbuljong, amandinepotatis & syrad majrova.
Ateliers falafel med kålsallad, pepparrotspicklade tomater & citronyoghurt.

Onsdag

Färskostbakad Lax med blomkål, selleri & citronsmör.
Helbakad blomkål med prästost, spenat, rostad lök & brynt smör.

Torsdag

Currypanerad Sej med remoulad, soyaglacerad morot & krispig sallad.
Risotto med svamp, lök, ruccola & lagrad Parmesan.

Fredag

Torsk med bakad potatis, rödvinssås, ärtor & sidfläsk.
Smörstekt gnocchi med pumpa, spetskål, rostade frön & Manchego.

Veckans kött

Soyabakad grissida med kål, morötter, koriander & limemajonnäs.

fx_divider