Veckans lunch

Veckans lunch på Atelier

fx_divider

Veckans lunch av Alex Harris

Inklusive bröd, franskt smör, kaffe & vatten
Dagens fisk 155kr/ Dagens utan kött 135kr/  Veckans kött 145kr

Lunchen serveras från 11.30.

Tänk på att Hotel Pigalle, restaurang Atelier och Bar Amuse är kontantfria.

Välkommen upp på 4 våningen!

Opening lunch hours Restaurant Atelier from 11.30.
Every day for food, drinks and friends

Vecka 33

Måndag 13 augusti

Sesamsotad lax med kimchi, ingefära & rostad broccoli.
Bakat ägg med blomkål, krutonger & brynt sojasmör.

Tisdag 14 augusti

Kolja med champinjoner från Östragärde gård, färsk lök & potatispuré.
Stekta blandade svampar med potatis, friterad lök & vitlökscréme fraiche.

Onsdag 15 augusti

Friterad spätta med inlagda rödbetor, kapris & friterad potatis.
Saltbakade betor med getost från Skåne & krispiga nötter.

Torsdag 16 augusti

Örtbakad torsk med tomater från Varberg, blekselleri & musselsås.
Omelett med ruccola, tomater & Manchego.

Fredag 17 augusti

Ateliers fiskgryta med skaldjursrouille, krutonger & Parmesan.
Sotad rotselleri med rivet äpple, sallad & brynt smör.

Veckans kött!

Skånsk majskyckling med rågbröd, kålsallad & dragonmajonnäs.

Något sött? 45,-

Utvald kula glass
Rabarberdröm

Ett glas vin i lagom lunchstorlek? 55,-

½ glas vin, du väljer färg.

fx_divider