Thursdays at Pigalle

Weekdays at Pigalle

Varje onsdag & torsdag bjuder Bar Amuse inte bara på charkuterier i världsklass utan även på annat gott, då en av våra kockar från Atelier kliver ner på entréplan för ett gästspel! Ni bjuds på en smakbit av stordåden som serveras på vår 4:e våning samtidigt som vår kock erbjuder en inspirerande mellanrätt för 145 riksdaler.

Rätten byter skepnad beroende på vilken kock som gästar. Det kan vara allt från en rätt från barndomen till en gammal favorit hen lagat tidigare i sin karriär eller ett nytt recept som du blir först med att provsmaka – det helt fritt spelrum.

Så samla dina vänner och kom förbi för en härlig kväll med nya smaker i vacker miljö. Vi kör igång klockan 18.00.

Denna vecka gästas bar Amuse av Linus Ekstrand!

Linus bjuder på Svamptoast med anklever, krispig sallad & syrad rödlök.

Varmt välkomna!